25.1.2022 21:18
Spirit Bombs

Varainhankinta kevät 2022

Käynnistetään kevään varainhankinta, Puhtopoikien pesuainemyynti. Varainhankintaan osalistuminen on vapaaehtoista, mutta toivottavaa. Myyntikampanjan omavastuuna on 50€.

Liitteenä on myyntiesite sähköisessä muodossa, toimitan niitä perjantain harjoituksiin myös paperisina.

Myyntiä voi toteuttaa joko paperikampanjana, jolloin myyntitilaus pitää toimittaa Birgi-jojolle viimeistään perjantaina 18.2.2022. Myyntitilauksia voi kirjata myös netin kautta: myyjäksi voi rekisteröityä osoitteessa https://www.puhtopojat.fi/rekisteroityminen-myyjaksi/ sivulle kirjoitat nimesi, minun sähköpostiosoitteen bkuusijoensuu@gmail.com ja pin-koodin 4970. Sen jälkeen saat itsellesi tunnukset, joilla voit kirjautua https://www.puhtopojat.fi/kampanjat/ osoitteessa meidän joukkueen sivuille. Siellä pystyt kirjaamaan tilauksia sekä seuraamaan myynnin edistymistä. Voin myös luoda tunnukset halukkaille. Tässä kampanjassa tilausten kerääminen paperille on yhtä sallittua, kuin tilausten tekeminen netin kautta. :)

Tilausten toimitusaika on noin viikko meidän tilauksen jälkeen, eli pesuaineet tulevat helmikuun lopussa. Kun tuotteet ovat tulleet, jaatte ne ostajille ja peritte maksun. Kati laskuttaa toimistolta tuotteet / omavastuun kampanjan jälkeen.

Olen asettanut meille maltillisen tavoitteen 1300€, toivotaan sen ylittyvän! Ensimmäinen tavoitepylväs on 600€, jotta saadaan tuotteille ilmainen kuljetus. Meidän myynnistä riippuen saamme 600€ välein palkintoja, joilla voimme palkita aktiivisia myyjiä.

Tsemppiä myyntiin!